Actie Cinemaniaaa bij Cinema Middelburg

©Cinema Middelburg .

Cinema Middelburg doet mee met de landelijke actie: Cinemaniaaa! 3 dagen lang extra voordelig naar de film. Kom op 2, 3 én 4 november voor slechts €6,- naar de film.

Ze vertonen dan onder meer Good Luck To You, Leo Grande, Un beau matin, Zee van tijd en Las Bestias. Als extra cadeautje vertoont Cinema Middelburg als voorfilm voor Les Passagers de la Nuit, de allereerste film van Johan van der Keuken: Paris à l’Aube uit 1960!

In samenwerking met de Stichting Nationale Bioscoopbon lanceert de NVBF met Cinemaniaaa! een landelijke campagne om het bezoek aan Nederlandse bioscopen en filmtheaters verder te stimuleren. Op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 november is de toegangsprijs voor de aan de actie deelnemende Nederlandse bioscopen en filmtheaters slechts €6,-.

“Na de laatste COVID-19 lockdown hebben we alweer veel bezoekers kunnen verwelkomen in vele bioscopen en filmtheaters die Nederland rijk is. Toch merken we ook dat nog niet iedereen de weg naar de bioscoop of filmtheater terug heeft weten te vinden”.

Gulian Nolthenius – Directeur van de NVBF

Onderzoek heeft uitgewezen dat een deel van de bezoekers van vóór COVID-19 een bezoek aan de bioscoop of het filmtheater nog niet top of mind heeft. Voor die, én alle andere mensen organiseren ze nu Cinemaniaaa!, Een driedaagse actie waarin ze bezoek aan een bioscoop of filmtheater weer onder de aandacht brengen tegen een heel vriendelijke prijs. Een campagne waar vanuit de branche veel vraag naar was.