Sixtes Revolution live in de spot

Foto via de Spot

Iedereen kent wel wat nummers uit de jaren 60. Of je ze nu bewust of onbewust hebt meegemaakt. Dat veel nummers uit deze jaren belangrijk geweest zijn voor de muziek, hoeven we je eigenlijk ook niet meer te vertellen. 

Er ontstonden nieuwe genres en stijlen. De jaren zestig heeft bands als The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, The Doors en nog vele anderen voortgebracht. Maar in welk jaar scoorden ze ook alweer hun grootste hit? En op welk nummer in de hitlijsten stond.

Sixtes Revolution Liveshow! brengt deze muziek weer tot leven. Zang, een orgel, bas, gitaar en drums brengen samen met de bandleden Arjan, Rob, Jules en Jan de muziek weer tot leven. Hun repertoire is uitgebreid en verrassend. Steeds weer vullen ze dit repertoire aan met nummers uit de 60-er jaren.

Sixtes Revolution Liveshow! is de jaren 60 coverband. De bandleden nemen je mee op een muzikale reis door de jaren zestg, van 1960 tot en met 1969.

De Sixtes Revolution band zal op vrijdag 27 januari live spelen in de Spot in Middelburg. De show start om 20:30 uur. De ticketprijs is €9,50.