Bingo avond in Wijkcentrum de Burgerij

© De Burgerij

Op woensdagavond 19 oktober zal de eerste gezellige bingo-avond plaatsvinden in Wijkcentrum de Burgerij in de wijk Paauwenburg te Vlissingen.

De zaal gaat open om 19.30 uur en om 20 uur zal het eerste bingo getal gedraaid worden. Er zullen 8 rondes gespeelt worden. Iedere ronde bestaat uit 3 rondes, dus er gaan die avond niet minder dan 24 prijzen uit. Het avondvullende bingoboekje kost € 10,-. Ook zal er die avond nog een kleine loterij gehouden worden onder de bingo spelers. De organisatie hoopt op een gezellige avond en natuurlijk veel Bingo. Iedereen is welkom!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar dommel2@zeelandnet.nl, onder vermelding van Bingo. De Bingo zal alleen plaatsvinden bij voldoende deelnemers.

Wijkcentrum de Burgerij is altijd op zoek naar vrijwilligers, jong en oud en alles daar tussenin. Organiseer je graag leuke activiteiten, wil je iets terugdoen voor je buurt, heb je een leuk idee of help je graag je medemens? Meld je dan aan via de website van de Burgerij of door een e-mail te sturen naar: wijkcentrumdeburgerij@gmail.com