Arnemuiden organiseert opnieuw een winterfair

Arnemuiden – Na twee jaar organiseert de Ondernemersvereniging Arnemuiden weer een gezellige winterfair. Vrijdag 25 november van 14.00 tot 20.00 uur worden de Langstraat, de Markt en de Burg. Hakstraat omgetoverd tot een winterwonderland. 

Vele kramen vullen de straten vullen en er zijn verschillende activiteiten in de winkels, kerken en musea. Het museum is gratis te bezoeken, er is een orgelconcert in de hervormde kerk, er is een ballonnenclown en een draaimolen. Bij Snaidero Concept Store speelt een harpist en is er een shop in shop van kookwinkel Fancy Cooking met de leukste kookspullen. Bloemenhuis de Lelie serveert lekkere hapjes, Sjokadoo schenkt gratis thee, bij bakkerij de Kok kun je oliebollen kopen en bij bottelier De Oude Smitse is een wijnproeverij.

“Een gezellige tijd, een draaimolen voor de kinderen en figuranten in Charles Dickens stijl dat is de winterfair in Arnemuiden”. 

Organisatie OVA

Op de markt kun je lekker snuffelen bij kramen met woonaccessoires, sieraden, speelgoed, Zeeuwse producten en wenskaarten. Sponsor de goede doelen of koop iets lekkers bij de verschillende foodtrucks. Haal een lekker visje bij de visrokerij en natuurlijk zijn er mensen in streekdracht te bewonderen.

Kom de gezellige winter sfeer proeven en genieten van de beste kant van het gezellige vissersplaatsje Arnemuiden op 25 november van 14.00 – 20.00 uur.