Zwaargewonde na steekpartij Middelburg; Man aangehouden

Een persoon is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij aan de Roozenburglaan in Middelburg. De verdachte kon niet veel later worden aangehouden aan de Meanderlaan in Middelburg.

De melding kwam rond 15:20 binnen. Meerdere politie-eenheden, ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het slachtoffer is na een korte behandeling ter plaatse met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De opgeroepen traumahelikopter landde niet veel later ook bij het ziekenhuis.

De politie sloot direct een stuk van de straat af voor onderzoek. Nadat de politie een signalement had van de verdachte, werd er in de omgeving van de Meanderlaan en Meanderhof een zoektocht gestart. De recherche stuitte eerst op een man, die aan het signalement voldeed. Uiteindelijk bleek dit niet de verdachte te zijn. Niet veel later kon aan de Meanderlaan alsnog een verdachte worden aangehouden. Deze is door de politie afgevoerd naar het cellencomplex.

De politie doet nog op meerdere locaties onderzoek. Zo is er een plaats delict in de Meanderhof, maar ook nog in de Roozenburglaan waar het slachtoffer is gevonden. Het onderzoek zal nog enige tijd duren.