Ongeval tussen auto en fietser op afrit A58 ter hoogte van Oost-Souburg

Een fietser is zaterdagmiddag geschept door een automobilist op de afrit A58 richting Oost-Souburg. Een man raakte hierbij lichtgewond.

De hulpdiensten rukten rond 16:45 uur uit voor een ongeval met letsel. Op de afrit van de A58 vanuit Middelburg was een fietser geschept door een auto. Een man raakte hierbij gewond aan zijn gezicht.

Een toegesnelde ambulance heeft de man nagekeken, en de wonden op zijn gezicht verbonden. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis toe. Hij mag zich melden bij zijn huisarts voor verdere behandeling.

De bestuurder van de auto verklaarde tegen de politie, de fietser over het hoofd te hebben gezien. De fiets raakte hierbij beschadigd aan zijn voorwiel. De auto had nagenoeg geen schade opgelopen.

Op dit moment zijn de kruisingen bij de op- en afritten van Oost-Souburg onoverzichtelijk. Aan de kant van Ritthem hebben tijdens de werkzaamheden de fietsers geen voorrang meer. Aan de kant van Oost-Souburg hebben de fietsers wel voorrang. Dit zorgt voor verwarring bij fietsers, en automobilisten.