Burenruzie mondt uit in steekpartij; Twee aanhoudingen

Aan de Acacialaan in Vlissingen heeft zaterdagavond laat even rond 23:40 uur een steekpartij plaatsgevonden nabih een woning.

Direct toen de politie ter plaatse kwam, is er een verdachte aangehouden. Deze is afgevoerd naar het politiebureau. Er werd een plaats delict gemaakt.

Een 21-jarige man uit Vlissingen was gewond geraakt na de ruzie. Daarbij zou hij gestoken zijn. Agenten hielden een 54-jarige Vlissinger aan. Ook het slachtoffer is uiteindelijk aangehouden.

Rond 23.40 uur kreeg de politie een melding van een ruzie waarbij gevochten zou zijn. Bij het pand aangekomen troffen ze een gewonde man aan, de 21-jarige Vlissinger, hij zou gestoken zijn. Hij zou op zijn beurt de 54-jarige verdachte hebben mishandeld. Aanleiding zou geluidsoverlast zijn geweest waarbij de 54-jarige verdachte verhaal ging halen bij zijn buren.  


De jonge Vlissinger leek onder invloed van drank en drugs, maar weigerde mee te werken aan een drugs- en alcoholtest Allebei de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau, ze waren beide lichtgewond. Naar de zaak wordt verder onderzoek gedaan.