2 hours ago

WFM96

Goeiemorgen, de ochtend na Dennis. Jij en ik, Rick bij't Ontbijt.

De Praat bij de Koffieautomaat, kans is groot dat het woord Marinierskazerne toch nog een paar keer voorbij komt vandaag. Vrijdag hadden we het over de griepepidemie.Jij en ik wisten toen al welke collega's er vandaag niet bij zijn.
En klopt 't?

Geen midgetgolfbanen meer op Walcheren! Je zal maar 18 holes, potlood met invulformulier op een houten plankje verslaafde zijn! Dan ben je nog lang niet jarig.

Walcheren over 15 jaar, dan beginnen ze met de aanleg van de twee enorme dijken die van de Noordzee een meer maken. Tussen Frankrijk en Groot Britannie en van Noorwegen naar Ierland komen twee dijken die 30 meter hoger zijn dan de zeespiegel. Het probleem waar de Walcherse stranden nu last van hebben, bij hoge waterstand verdwijnt er teveel zand is dan voorbij. Dat is Walcheren in 2035. Duitse toeristen hebben het al jaren over Nordmeer..

Ook deze week iedere ogtunt even voor half negen: het kan nog, maar kwestie van tijd en dan het niet meer! Moorkop, Wentelteefjes, Zigeunersaus,
een paar voorbeelden die ik je vorige week heb heb gegeven. Vandaag kwam er weer één bij: Carnaval kan niet meer volgens een openbare basisschool in Zevenaar, de naam Carnaval past bij het Katholieke karakter van het feest en dat ligt moeilijk. Dus is Carnaval nu "verkleedfeest". Morgen heb ik weer één voor je!

Fijne maandag en tot morgenogtunt tussen 6 en 9 voor het beste begin van je dinsdag op Walcheren.

Oh ja, Dennis viel hier op Walcheren mee in vergelijking met Ciara, Al denkt de boom op de foto daar anders over...
...

View on Facebook

20 hours ago

WFM96

Michael van Oostende is 29 jaar en woont in Middelburg. Hij noemt zichzelf een rappende huisvader die af en toe nog krampachtig zijn best doet om een beetje Rock 'n Roll te zijn. Deze Michael van Oostende presenteerde vorige week het project Levenslust dat bestaat uit een cd met tien liedjes, een boek met tien verhalen en tien filmpjes.
Levenslust gaat over momenten dat je voelt dat je leeft. Over de zoektocht naar balans en over hoe de echo van een christelijke opvoeding daarin doorklinkt.
www.michaelvanoostende.nl
...

View on Facebook

22 hours ago

WFM96

Het WFM96 Weer met Jos Broeke

17-02-2020 //Verwachting tot maandagavond:
In de nacht opklaringen. Overdag zonnige perioden, in de middag enkele buien. Dit bij een matige en aan zee krachtige zuidwestelijke wind. De temperatuur wordt ongeveer 10 graden.

Zie ook meteozeeland.nl

Foto's Jacqueline Strobos
...

View on Facebook