7 hours ago

WFM96

Twee verdachten aangehouden na melding overlast #Middelburg

Op het IJplein in Middelburg zijn maandagavond twee verdachten aangehouden nadat een alerte burger een melding maakte van overlast door (mogelijk) drugshandelaars.
...

View on Facebook

7 hours ago

WFM96

Het WFM96 Weer door Jos Broeke

dinsdag 25 juni 2019 13:35 uur

Verwachting tot middernacht:
Zonnig maar ook sluierbewolking. Zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost, ruimend west tot noordwest. De maximumtemperatuur ligt tussen 28 graden aan zee en 32 graden landinwaarts, vanmiddag daling van temperatuur.

Vooruitzichten:
Zonnig en droog. Tot en met 28 juni vrij warm, vanaf het weekeinde zeer warm met op veel plaatsen tropische temperaturen. Begin volgende week overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond of net boven normaal.

Zie ook meteozeeland.nl/
...

View on Facebook

8 hours ago

WFM96

100 Vrijwilligers gezocht voor Walcherse ontmoetingsdagen

Stichting Hart voor de Zorg organiseert samen met vele samenwerkingspartners op 30 augustus en 27 september de Walcherse ontmoetingsdagen voor 55 plussers die thuis wonen en gebruik maken van zorg en ondersteuning. Ontmoeten, natuur en bewegen staan hierbij centraal. Hier zijn 100 vrijwilligers voor nodig. Een oproep nu van Anita Aerts van Stichting Hart voor de Zorg. Luister nu naar soundcloud.com/wfm96/100-vrijwilligers-gezocht

Vrijwilligers
Wil je hieraan bijdragen? Mail dan naar: vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl of 0118-727029. Vermeld of je op 30 augustus of 27 september wil meehelpen, of op beide data.

Deelnemers
De Walcherse ontmoetingsdagen worden mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsoren en samenwerkingspartners. De aanmelding van deelnemers gebeurt via zorgmedewerkers, of via Anita Aerts (Stichting Hart voor de Zorg): aaerts@zorgstroom.nl of 06-11925619.
...

View on Facebook

9 hours ago

WFM96

Vrouw aangehouden na autobrand #Vlissingen

In de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen is maandagavond (24 juni) rond elf uur een 26-jarige inwoonster van Vlissingen aangehouden omdat zij geprobeerd had een personenauto in brand te steken.

Rond genoemd tijdstip kregen politie en brandweer de melding dat er een auto in brand zou staan. Eenmaal ter plaatse bleek dat het beginnende brandje al geblust was door een buurtbewoner. De vrouw gaf op straat toe dat zij de brand had gesticht. Mogelijk ligt een eerder conflict hieraan ten grondslag. De eigenaar van de auto gaat nog aangifte doen en de agenten gaan getuigen horen die gezien hebben hoe een en ander is gebeurd.

De vrouw zit op dit moment nog vast in het politiecellencomplex en zal deze dinsdag worden gehoord.

Politie.NL
...

View on Facebook

13 hours ago

WFM96

Praat bij de Koffieautomaat: zomer!

Rick Alfabet: X

2034 geen zomertijd meer wel het Tropenrooster.
...

View on Facebook